6x01 "Game On, Charles" - Kommentar

By: Johanna Berglund || 2015-06-03 || Category: Pretty Little Liars, Säsong 6
 
Så var det äntligen dags. Säsongen alla har väntat på, säsongen med svar (om vi nu vågar lita på det?) - den är här! Och vilken säsongspremiär, ett riktigt toppenavsnitt. Det här avsnittet kan ha varit den bästa säsongstarten i seriens historia – håller ni inte med?
 
Jag var jätteorolig för att Mona inte skulle överleva. Men och andra sidan så lever ju fortfarande Sara Harvey så Charles kanske inte är kapabel att döda någon. Men vem dödade i så fall Mrs DiLaurentis? Är hon verkligen död? I Rosewood kan man inte veta helt säkert. Och vad har Sara med allt att göra egentligen?
 
Vad är det för straff tjejerna fick bakom stängda dörran? De såg helt förstörda ut.
 
 
Jag gillar Alisons, Calebs, Ezras och Tobys plan att lura poliserna och möta "A"/ Andrew på egen hand och att det var dem och inte poliserna som fann tjejerna. Dock gick det kanske lite väl enkelt, både för dem att hitta dit och för tjejerna att komma ut. Undrar vad "A" tänkte när han lät Ali vara efter att ha fört henne dit. Blev han distraherad av att tjejerna eldade upp hans saker och flydde eller har han en plan för detta?
 
Vad kommer Ali svara på frågan om vem Charles är? Detta är jag mest nyfiken på just nu. 
Vad tror ni?
 

Leave a comment:

Name:
Remember me

Email: (publiceras ej)

URL/Blog:

Message: